NAŠE USLUGE

▄ █ ▄ ______________________________

Poduzeće Izgradnja d.o.o. posjeduje licencu za građenje građevina skupine E. Licenca je dobivena 15.siječnja 2013. godine pod brojem UP/I-360-02/12-04/533 od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

GRAĐEVINSKI RADOVI

Specijalizirani smo za izvođenje svih vrsta građevinskih radova, uključujući betonskih, armiračkih, zidarskih, tesarskih kao i završnih radovi a sve u skladu sa dobrom praksom i svim smjernicama struke.

VLASTITA STAMBENA IZGRADNJA I PRODAJA

Na tržištu smo prisutni duži niz godina kao investitor i izvođač građevinskih radova koji su namijenjeni stavljanju na tržište tj gradimo ih za prodaju.

ADAPTACIJA

Odlučili ste da je došlo vrijeme za adaptacijom stana, kuće, poslovnog prostora? Obratite nam se s povjerenjem jer smo sposobni izvesti složeni obim poslova te objediniti i koordinirati sve potrebne vrste radova kako bi objekt predali prema dogovoru i u skladu sa očekivanjima investitora.

REKONSTRUKCIJA

S povjerenjem se možete obratiti ukoliko trebate rekonstrukciju na postojećoj građevini kojom se mijenja usklađenost te građevine s lokacijskim uvjetima u skladu s kojima je izgrađena (dograđivanje, nadograđivanje, uklanjanje vanjskog dijela građevine, izvođenje radova radi promjene namjene građevine i sl.)

UREĐENJE OKOLIŠA

Nakon što je objekt dovršen, potrebno je pristupiti uređenju okoliša, od uređenja parkirališta, opločnika, rubnjaka, sustava odvodnje do hortikulture i zelenih površina. Posjedujemo mehanizaciju, iskustvo i znanje za finalni dodir koji je potrebno dodati nakon što je objekt dovršen a prije puštanja u upotrebu.

MEHANIZACIJA I LJUDSTVO

Izgradnja Domašinec posjeduje svu potrebnu građevinsku mehanizaciju bez kojih je u današnje vrijeme nemoguće zadovoljiti suvremene građevinske norme, propise zaštite na radu, ekološke standarde i sl. Uz tehniku ulažemo i u ljudske resurse koji su garant kvalitetno izvršenog posla na zadovoljstvo svih sudionika.

— INFO —

IZGRADNJA d.o.o.
Glavna 220a, 40318 DOMAŠINEC

tel.        +385 40 863 633 
mob.     +385 98 426 254
e-mail.   zovcar@izgradnja-domasinec.hr

— NOVOSTI —

CRO   DEU   ENG

Scroll to top