PODACI O TVRTKI

▄ █ ▄ ______________________________

Izgradnja d.o.o. je privatno graditeljsko poduzeće sa sjedištem u Domašincu, Međimurje. Međimurje se nalazi na samom sjeveru Hrvatske i oduvijek je bilo poznato po vrsnim majstorima u polju građevinarstva. Poduzeće stalno upošljava oko 200 djelatnika. Izvodimo poslove visokogradnje i niskogradnje. S obzirom na visoko kvalitetnu radnu snagu i zastupljenost gotovo svih građevinskih zanimanja izvodimo pretežno sve vrste građevinskih radova po sistemu, roh-bau, ključ u ruke, sve vrste adaptacija, rekonstrukcija i završnih radova u graditeljstvu. Tvrtka uspješno posluje po čitavom području Republike Hrvatske.

Poduzeće je opremljeno suvremenim građevinskim strojevima, alatima te raznovrsnim građevinskim pomagalima što uvjetuje brzu i besprijekornu kvalitetu izvođenja građevinskih radova.

S visokokvalitetnom radnom snagom i višegodišnjim iskustvom svih djelatnika izgrađen je značajan broj stambenih, poslovnih, gospodarskih i ostalih objekata diljem čitave zemlje. Već 20 godina zastupljeni smo na području Dalmacije i Istre gdje u velikom broju izvodimo radove na izgradnji, odnosno rekonstrukciji apartmana, obiteljskih kuća, poslovnih građevina te kuća za odmor


Glavna 220 A,  40318 Domašinec

OIB: 57052444232    MBS: 070005654

e-mail. zovcar@izgradnja-domasinec.hr
tel. ++385 (0)40 863-633

 

Na tržištu središnje Njemačke prisutni smo od 1999. godine. Preko naše podružnice u Düsseldorfu izvodimo sve vrste roh-bau radova pretežno na području Münchena i okolice. Izvođenjem radova u središnjoj Njemačkoj naši djelatnici stječu nova iskustva i tehnologije građevinarstva, koje uz veliko zadovoljstvo koristimo i prakticiramo po gradilištima diljem Hrvatske.

S obzirom da Izgradnja Domašinec teži za većim dostignućima i poslovnim uspjesima želimo Vam što zornije predstaviti naše poduzeće i upoznati Vas sa našim mogućnostima, s nadom u mogućnost buduće zajedničke poslovne suradnje. Naša želja je da poslovno surađujemo sa što više partnera, pa također želimo to isto i sa Vama, jer naš uspjeh je što više izgrađenih objekata, odnosno što više zadovoljnih poslovnih partnera.

— INFO —

IZGRADNJA d.o.o.
Glavna 220 A, DOMAŠINEC
40318 Dekanovec

tel.        +385 40 863 633 
e-mail.   zovcar@izgradnja-domasinec.hr

— NOVOSTI —

CRO   DEU   ENG

Scroll to top